Inlägget gjort

Presentation

Nu tänkte jag, DesignAnnique, presentera mig lite närmare. En del av er känner kanske till mig sedan tidigare, jag hänger på en del av våra kort/scrap/pysselforum runt omkring och heter alltid DesignAnnique. Namnet Annique fick jag av en kompis för många år sedan och det har hängt kvar. När jag sedan skulle registrera mig på forum och liknande fanns Annique ganska ofta av någon anledning så jag var tvungen att tänka ut något annat. Jag designade på den tiden egna Barbiekläder (bland annat) och märkte då mina alster med en etikett där det stod ”design Annique”, och då tryckte jag ihop de två orden och blev helt enkelt DesignAnnique.

Min stil är svår att beskriva, jag brukar oftast säga att jag vinglar som en skadeskjuten kråka. Ena gången blir det Clean&Simple, nästa alster blir snarare shabby chic/vintage med massor av spetsar, band, blommor och jag vet inte allt. Och sen byter jag stil igen och tar något rent och grafiskt innan jag glatt ger mig på steampunk. 🙂 Jag tänkte nu visa några olika saker jag gjort med October Stamps stämplar!

Skattkista i steampunkstil. På kistan har jag stämplat med Science: Astro #1, Mannequin #1 och ”Petite”.

Nästa alster är ett tackkort i Clean & Simple-stil, där man har få dekorationer och mycket ”white space” (dvs tomma ytor). October Stamps stämplar passar så bra till den här stilen eftersom de är så pass läckra i sig att de inte behöver en massa dekorationer för att komma till sin rätt! På det här kortet har jag använt den nya fräcka The Hand And The Tree.

Här kommer ett bröllopskort i en mer romantisk och mer dekorerad stil. De här lite mer gammeldags stämplarna, som Wedding #2, passar så fint ihop med spetsar och band. A piece of lace passar också bra till den mer romantiska stilen och Amore är ett så användbart hjärta, det funkar lika bra till vintage som C&S!

Sist ut blir ett clear card med den vackra Papilio Macháo.

Det var en liten snabb kavalkad av mina senaste alster, och mer nytt finns på gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *