100 % ekologisk och valkad GOTS-certifierad ull. Ficka på högersidan samt reglerbar resårsnodd i midjan.

Kallingbrallan

1,150.00 kr

  • Ficka på framsidan och justerbar resår i midjan.
  • Midjemått: ca 90 cm
  • Längd: ca 87 cm

1 i lager

Artikelnr: kallingbralla Kategori: Taggar: , , , ,

Produktbeskrivning

Kallingbrallan är en gråmelerad byxa som passar både honom och henne. Den är designad av Linus Brodén och uppsydd i ett mjukt och lätt valkat ulltyg som är helt ekologiskt och GOTS-certifierat. Designen är kort i benen och kan med fördel kompletteras med benvärmare vintertid.

Då tyget är stickat är det en smula elastiskt och formbart, vilket dels innebär att måtten mer är en indikation på storleken, men också att det kommer forma sig efter din kropp.

OBS! Detta är det sista paret i detta ulltyg. Fabriken har bytt ägare och kommer inte längre att certifiera tyget, vilket innebär att min grossist inte kommer att ta in det i sitt sortiment. Jag arbetar på att hitta nytt material och kommer även prova att sticka upp den själv.

****
Ull är ett i mitt tycke ett underbart men underskattat material. Det är naturligt lukt- och smutsavstötande och ”tvättas” genom vädring ett par timmar.

Om du behöver tvätta en fläck kan du använda exempelvis en galltvål. Om hela plagget behöver tvättas rekommenderas handtvätt med ulltvättmedel. Om du litar på tvättmaskinens ullprogram kan du naturligtvis köra den där i.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kallingbrallan”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *