Om företaget

Verksamheten idag kan närmast beskrivas som ett slags kreativ designstudio där främst färg, form, garn och textil, men också text och ord, är i fokus.

Då jag är barnsligt förtjust i ull är det det material jag arbetar i huvudsak med. Benvärmare är ett bortglömt och underskattat plagg som torde användas oftare. Det är dessutom min specialitet. Men jag väljer att kalla dom e-värmare. E står för extremitet. Det funkar nämligen utmärkt att ha ”benvärmare” på armarna och pulsvärmare runt vristerna. Till det syr jag upp stilrena kjolar som med fördel skall kunna användas till både vardag och fest – helst då tillsammans med något slags e-värmare.

Men, Fröken Paraïso Produktion AB startade som October Stamps® i oktober 2000, och ägnade sig fram till 2008  i huvudsak åt motivstämplar  – och det mesta som då hade med det att göra. Under varumärket October Stamps designas och produceras inte längre några nya stämplar, men det som finns kvar i lager går fortfarande att beställa på October Stamps sida på Etsy.

Väl mött!
Joanna Paraïso

”Var la jag nu det gröna garnet jag färgade igår?”

”Var la jag nu det gröna garnet jag färgade igår?”

 

KONTAKT
Fröken Paraïso Produktion AB
Hensbyvägen 26
662 95 Fengersfors

E-mejl: joanna [att] frokenparaiso [dot] se

Instagram: @frokenparaiso

Ateljé: Hensbyvägen 26, Fröskog/Fengersfors

Butiksförsäljning: Medlem i Hantverksmagasinet i Åmål