Inlägget gjort

April, april…

Kan man göra så, att man innan säger att man skall släppa stämplar idag, och sen idag säger ”april, april”? Konstigt. Men, å andra sidan är det ju inte aktuellt eftersom det faktiskt ligger 28 nya motiv på hemsidan. Några är fortfarande utan ”demobild”, men det får jag bita tag i en annan dag.

Efter att ha stått de här dagarna och stämplat som en liten brun måste jag erkänna att jag är barnsligt förtjust i samma dynor som förr. I princip använder jag bara Chalks (Cat’s Eye) och Adirondack. Åsså inser jag att jag inte har någon inspiration alls till att göra kort. Alltså kort-kort. När ATC blev populärt för fyra tusen år sen blev jag kär direkt. Jag var till och med medlem i några bytarklubbar. Ni som vet, finns det fortfarande sådant? Det är väl ingen människa som har tid att administrera sådant idag, eller? Det är ju framför allt så roligt att få annan post än räkningar och pensionsbesked.
Ett ATC kan ju fungera som ett helt kort, som på bilden. Räcker gott som ett grattiskort i en blomma eller på ett paket. Eller varför inte göra artistiska visitkort. Har man ingen stämpel med namn och adress så kan man faktiskt göra det så enkelt så man skriver ut vita självhäftande etiketter. Antingen dekorerar men den med eller så gör man en snygg framsida och sätter etiketten på baksidan. Det är väl inget mottagaren går omkring med i plånboken, men det finns ganska stor chans att den kanske hamnar på skrivbordet eller en anslagstavla och ständigt påminner om din existens. Jag har en massa ATC, från bytestiden, i en pärm. Den brukar jag gå och bläddra i med ojämna mellanrum. Trots att det är så lite yta så ger det väldigt mycket inspiration. Tags är ju inte heller dumt…
Okej, jag skall sluta vara nostalgisk och istället önska dig hjärtligt välkommen till den ”nya” hemsidan –same, same bött different. Jag hoppas det skall smaka.
Sol i sinne!

3 reaktioner på ”April, april…

 1. Helt underbara nya stämplar, Joanna! Det kommer att bli svårt att välja, för jag vill ha allihop. Har gått över mer och mer till collage/artsy stämplar. Så mycket fint man kan göra.
  Kram

 2. Ett sånt aprilskämt uppskattar jag varmt. Visst, plånboken kommer att bli lidande, men motiven är helt underbara!
  Kram, Gunvor

 3. Pippin:
  Var inne på din blogg och kikade på de kort du gjort med October-stämplar. Det är härligt när de kommer till sin rätt 😉 så ja, det är mycket fint du kan göra, och har gjort. Hoppas få se mer framledes, med nya som gamla stämplar.

  Gunvor:
  Jag blir alltid lika glad när ”gamla” kunder återkommer. Det känns som ett riktigt gott bevis på att vi lyckats göra något som inte redan finns där ute. Och att du också förvaltar stämplarna väl genom fina alster vet jag sedan länge.

  Stort tack till er båda för de fina orden!
  Kram!
  Joanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *