Inlägget gjort

Brun, brunare, bränd!

Ja… varje gång jag tänker ”vad skall jag ordna för tävlingstema?”, så tänker jag BRUNT. Det är ju kanske föga konstigt att just den färgen dyker upp, den finns ju liksom runt mig ständigt, men ändå. Sen tänker jag att det är väl trist och ha en tävling där enda villkoret är brun. Å andra sidan är hösten snart här vilket gläder mig eftersom jag på senare år börjat uppskatta hösten oerhört. Alla dessa färgnyanser, det murriga och jordiga. En tid då jag utan att verka udda kan strutta omkring i benvärmare, pulsvärmare och 3 olika hemmastickade halsdukar tillsammans med flera lager koftor. Tända mängder med ljus och njuta av regnet, mmm! Finns det något skönare? Och till detta det faktum att OS är ett höstigt företag, helt enkelt. Således är temat klart!

Låt mig få presentera evigheternas första tävling:

Korttävling – ”Höst för mig…”

Villkor:
1. Kortet skall innehålla en ”tag” (köpt, stämplad eller hemmagjord).
2. Stämplarna skall vara från OS
3. Kortet får INTE innehålla färgerna blått och rött (jag är ÖIS:are så det är ingen idé ni anmäler mig för hets mot färggrupp)

Deadline: 1 september 2008

Bidrag mailas till blogg(snubbel-a)octoberstamps(punkt)se

Priset består av ett hemligt paket med smått & gott – you have too trust the captain!

Ps, man behöver inte tycka om hösten lika mycket som jag för att ha chans att vinna, även om jag utser mig själv till enväldig jury. Harmoni och komposition av färg och form är typ de kriterier som ligger till grund vid bedömningen. Även innovativt tänkande, kreativitet och finurlighet ger pluspoäng.

Lycka till!

En reaktion på ”Brun, brunare, bränd!

  1. Ska bli kul att se alla bidragen, själv lyckades jag få till ett bidrag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *