Inlägget gjort

Tävling: September – 2010

Tja, vad skall jag säga. Mer än att jag antagligen börjar bli mossig och väldigt mycket kvar i det glada 2000-talets början. Jag lever, trots att jag själv skaffade mitt första bredband redan 1996, kvar i den tiden då man per post skickade in sina tävlingsbidrag. Jag minns att jag ordnade stämpelträffar i butiken i Stenungsund, där både jag själv och deltagarna knåpade ihop alster som vi sedan glatt skickade över Atlanten, enkom för att komma med i de amerikanska stämpelmagasinen. Vinsten bestod i ett gratisexemplar av magasinet. Jag har fortfarande några sådana vinstcheckar liggande för inte tusan blev det så att man löste in dem. Men det var då…

Tack och lov finns det kunder som rakt och ärligt talar om hur det ligger till. Så det är väl bara att inse att tiden och förutsättningarna förändras och köra igen – en ”repris” av sommartävlingen, något modifierad. Du behöver alltså inte skicka in ditt bidrag med snigelpost.

Temat i sig är fritt. Kravet är att du endast får använda 1 (en) stämpel – och inte vilken stämpel som helst – den skall vara antingen ur den nya kollektionen, eller någon av de ”gamla” som fortfarande finns kvar. Om du behöver kontrollera om din stämpel är godkänd finner du dessa stämplar i vänstermenyn under **NYHETER** och Art Stamps –>  Hjärtan EZM eller Collage EZM.

Temat är som sagt fritt och det behöver inte vara ett kort, men även denna gång (hahaha) kommer juryn ta stor hänsyn till humorfylld kreativitet och nytänkande ;).

Ditt alster skickar du in med e-post senast den 26 september och gärna ett par bilder ur olika vinklar och kanske en förstoring, om du fått till en riktigt snajsig detalj.

Priset blir ett presentkort på 200:-.

Lycka till!
Fröken Paraïso

October Stamps förbehåller sig även rätten att publicera inkomna bidrag på både www.octoberstamps.se och denna blogg.

En reaktion på ”Tävling: September – 2010

  1. Hej

    Undrar om det är ok att göra med stämplar som finns under rean, eller det måste vara under de kategorierna du angav?
    Har en hel hög stämplar från October Stamps men ingen i de rätta kategorierna tyvärr.

    Svar: Just denna tävlingen omfattar endast de kategorierna som jag har angivit. Men härda ut, om det blir lite respons på denna tävlingen så hoppas jag hinna klämma in en till innan jag mönstrar på i slutet på nästa månad.
    Hälsningar, Fröken P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *