Inlägget gjort

Samla poäng – länka till October Stamps!

Har du gjort ett alster med stämplar från October Stamps?
Genom att lägga upp ett handstämplat alster med October-stämplar på din blogg eller hemsida, och sedan i texten länka till October Stamps, kan du samla poäng.

Kort med stämplar som inte finns i det ordinarie sortimentet:
Du får 1 (en) poäng för varje kort du länkar till (oavsett antal stämplar).

Kort med stämplar som finns i det ordinarie sortimentet (gäller alltså inte reastämplar):
Du får 5 (fem) poäng för varje länk som går direkt till motivet. Länken till motivet hittar du inne i e-butiken under respektive motiv. Se ett exempel här.

Du kan få max 15 poäng per kort/alster, men October Stamps förbehåller sig rätten att neka poäng för kort som är slarvigt gjorda eller på annat sätt inte gör motivet eller October Stamps rättvist. Du kan inte heller länka från ett gammalt inlägg.

När du har lagt upp ett kort eller alster och skapat länken, e-postar du linked@octoberstamps.se och talar om ditt namn, telefonnummer, e-post samt direktlänken till inlägget eller websidan. När denna är kontrollerad återkommer vi till dig och bekräftar ditt/dina poäng.

När du har samlat ihop minst 50 poäng kan du välja att ”casha” ut dem. Då mailar du oss och får din alldeles egen rabattkod. 1 poäng är värd 50 öre och när du kommer till kassan anger du din kod och beloppet dras av på totalsumman. I övrigt gäller de vanliga köpvillkoren som du finner på under Leverans & Betalning på Octoberstamps.se.

En sida kommer att skapas här på Fröken Paraïso samt på October Stamps, där vi lägger upp de bloggar som länkat – senast inkommen överst i listan. På så sätt får du förhoppningsvis tillbaka besökare till din blogg/hemsida. Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *