Inlägget gjort

Gott Nytt År-REA!

Jomen. Rean håller på för fullt. Ända upp till 90% rabatt på vissa stämplar, är det.

Jag packar som en liten idiot och undrar hur jag kunde komma på en sån idiotisk idé. Det gänker jag varje gång jag har rea. Inte för att jag har rea, utan för att det blir så in i hilvitti mycket att göra.

Jag hade en illusion om mina första riktigt lediga dagar på länge. Från sista tentan den 18 december och fram till den 19 januari, då jag börjar igen. Jag har verkligen njutit ledighet och bara gjort sköna saker. Fitt-får-fajt. Redo.

Å så drar jag igång rean. Suck. Huvudet är helt kokt. Ryggvärken är lika påtaglig som hundbajs är äckligt.

Jag har packat i 3 dagar och jag har ändå närmare 90 beställningar kvar. Det är bara att inse att det inte går att leverera i vanlig takt. Det är för mycket att plocka på varje beställning.

Men jag håller i och lite senare skall jag in och packa några till. Så är det ju bara.

Vid gott mod och hopp om bättring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *