Inlägget gjort

Snart i hamn!

En kort inlägg bara, mest för att visa att October Stamps fortfarande flyter samt meddela att vårens kollektion är under produktion. Något releasedatum är dock inte sagt ännu. Man vet ju aldrig vad som kan hända på vägen.

Det är fortfarande, vad man i krogsvängen skulle kalla ”bartömning”, i e-butiken. Det har blivit rätt tomt i hyllorna men det finns fortfarande en del finfina motiv kvar till ofantligt låga priser. Passa därför på att bli full med stämplar som troligen inte kommer tillbaka.
Några av favoriterna, som tillfället är slut, kommer att komma in igen. Först ut blir ”Amore”. Den kommer alltså gå att beställ igen när vi släpper det nya. Jag vet att det finns några där ute som har abstinens så det skriker om det.
Det nya blir collagestämplar för hela slanten och jag hoppas innerligt att vi skall få tid att snickra ihop något med dem för att se exempel på hur de kan användas.
Så, åter till arbetet!
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *