Inlägget gjort

ATC: med nya motiv

Jag är som sagt rätt nördig på ATC. Tycker det är så käckt för de går snabbt att göra (eller hur?). Men grejen är att de är lätta att förädla till ”stort” kort, om det behövs. I princip är det ju bara att limma fast på en bit kraftigare kartong och stämpla dit lämplig text. Annars passar de utmärkt som blom- eller paketkort.

Här kommer i alla fall tre små kort som jag gjorde igår – alla med de nya motiven.

Fin dag, önskar jag!
Fröken P

 

Tre ATC med de nya stämplarna.
Annie
Science:Flower Woman

 

Admit One #2

 

/Fröken P

 

 

En reaktion på ”ATC: med nya motiv

  1. Himla fine kort§! Så deilig å se at artsy lever. Og så roligt å finne deg igjen, lenge siden sist vi møttes. Håper du har det bra,jojo! hilser tea.

    Svar: ÅÅÅÅHHH! Tea! Vad glad jag blir! Jag har faktiskt letat efter dig bland mail och på internet, men din adress är som borta. Välkommen tillbaka :)! Nu får du ju vara med och tävla, i både månadstävlingar och ATC – för du håller väl på fortfarande? Har fortfarande Lumiére-kursen i behagligt minne. Använder en annan färg nu som är underbar.

    Klem!,
    Fröken ”Jojo” Paraïso

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *