Inlägget gjort

Inspiration till Tävling: Juli 2011

Eftersom jag sällan eller aldrig scrappar i 12×12″ utan oftast använder andra format får jag ofta tänka till lite extra när det är en skiss att inspireras av. Här har jag valt att scrappa i letter-size, vilket gör att jag har lite mindre plats på bredden. Med en relativt ”enkel” skiss som den här är det lätt att trycka ihop den lite, så passar den hur bra som helst ändå! Är det en mer detaljerad skiss kan man behöva flytta på saker eller rent av ta bort dem.

Jag har scrappat foton från när vi besökt Palmitos Park på Gran Canaria, där finns ett hus man kan gå in i och titta på fjärilar – Casa di Mariposas. Den urläckra Heart: Butterfly & Flower passar perfekt som en av dekorationerna på skissen. Jag valde att låta en av de andra dekorationerna vara en ”splash” med glimmermist, en dekoration behöver inte alltid vara något som står ut från layouten!

Mer information om tävlingen finner du i förra inlägget – Tävling: Juli 2011

Hälsningar, DesignAnnique

Tävlingsinspiration ”Casa di Mariposas” (DesignAnnique)
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *