Inlägget gjort

ATC: Science Jupiter

Jag är med i ATC Sverige, om jag inte nämnt det förut. När jag skapade alster till den senaste swappen blev jag inspirerad att göra ytterligare ett kort att visa här. Science Jupiter heter stämpeln. De andra, för swappen, får jag snällt vänta med tills den är över. Om någon av medlemmarna letar sig hit blir det ju ingen överraskning.

Här kommer i alla fall det som kom ur inspirationen.
Fin dag, njut regnet!
Fröken P

ATC: Science Jupiter 110819 #1
ATC: Science Jupiter 110819 #2

En reaktion på ”ATC: Science Jupiter

  1. Wow. Otroligt snyggt!!

    Svar: Oh, tack! De monokromatiska som jag gjorde till swappen och inspirerades av gillar jag faktiskt bättre. Jag skall lägga upp dem i slutet på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *