Inlägget gjort

Tävling: ATC – Omröstning!

Och vinnaren är: Kort nummer 6 – av Miia!
(Med hela 42% av de 36 röster som lämnats!)

GRATTIS!

Bidrag: ATC #6 av Miia

******************************************************

Ja, tävlingen blev ju ingen hit. Men jag tycker det är förbannat roligt att det i alla fall kommit några bidrag. Det ger hopp. Inte om en fortsatt tävling, men för att… ja för att någon i alla fall tycker om mina idéer.

Egentligen har det kommit in för få bidrag för att det skall bli någon final, men om ingen misstycker får första omgångens fem lottade bidrag, samt de två därefter inkomna gå till final. Jag tycker nämligen inte att de bidragande skall ha ansträngt sig förgäves.

Oavsett om du varit med och tävlat eller ej, så tycker jag i alla fall att du kan vara med och rösta, och sprida att omröstningen är öppen.

Röstningen stänger onsdag den 19 oktober 15.00, och jag dubblar vinsten som skulle ha varit 50:-/omgång. Aningen paradoxalt eftersom det vid en omgång inte borde blivit någon final alls. Paradoxalt eller ej, vinstsumman är 100:- för den som tar hem omröstningen.

Du röstar här bredvid, och hittar bidragen i galleriet här nedan.

Lycka till!
önskar Fröken P (som just skall till att förbereda för de nya motiv som kommer snart)

3 reaktioner på ”Tävling: ATC – Omröstning!

 1. Synd jag missade datumet, tänkte skicka in ett bidrag. Men det kanske kommer fler tillfällen?

  Rösta ska jag i alla fall. Om jag nu kan bestämma mig, alla är ju så fina!

  Svar: Du är så välkommen så och det kommer att ordnas tävlingar var och varannan vecka. Denna har pågått under flera månader men har inte varit särdeles intressant verkar det som. Och vad bra att du skrev, så jag fick din e-post. Jag måste ju skicka din vinst för kuverttävlingen! Jag hade säkert kunna leta på nätet men jag har prioriterat att förbereda för de nya motiven som kommer när som helst ;).

 2. Vilka jättefina ATC. Jag har nu bokmärkat denna blogg och kommer försöka vara med i tävlingar framöver. 🙂

  Har även röstat, det var svårt att välja!

  Svar: Hej Agneta, välkommen hit! Då ser jag fram emot att få bidrag från dig :). Det kommer en ny ”i all enkelhet”-tävling inom kort. På återhörande!

 3. Heeej sockervadden!
  Jag har blivit så off på det senaste, så jag deltar ju aldrig i tävlingar numera…pysslar knappt något alls. Borde faktiskt ta mig samman och åtminstone fixa bidrag till DINA tävlingar.
  Nu har jag röstat i alla fall.
  Å du – skam den som ger sig!
  **Kraaam**

  Svar: Det får man vara – off alltså – så du behöver inte alls ta dig samman :). Bara va’ underbara dr. Nina är gott nog. Det kommer nya motiv vilken dag som helst, men ibland undrar jag om inte skammen borde vinna. Fast… det är svårt att ge mig. KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *