Inlägget gjort

Pusselbitar & magneter

På juldagen kom ET till den bästa staden Göteborg. Vi hade redan innan bestämt att vi skulle ge oss på pusselbitar. Så blev det också. Att förvandla gamla pusselbitar av trä till kylskåpsmagneter är inte bara roligt: det är ett ypperligt sätt att återanvända gamla saker på. Något som jag tycker blir allt viktigare att göra. Har du inte gamla pussel liggandes så brukar det gå att hitta billiga på exempelvis Myrorna. Att byta till sig ett pussel i löfte om en vacker kylskåpsmagnet kanske också kan fungera bra. Vill man inte göra kylskåpsmagneter funkar bitarna naturligtvis att användas för att dekorera kort, göra smycken av, eller varför inte ett göra ett helt nytt och klurigt pussel. Jobbar man på någon form av ställe där det tarvas en namnskylt, exempelvis barnsjukhus, kan man göra en färgglad och fin namnskylt genom att klistra på en broschnål. Låt fantasin spela och kör hårt!

2 reaktioner på ”Pusselbitar & magneter

  1. Vilka fina grejer ni gjort! Tack för inspirationen. Dags att rota fram pusselbitar!

  2. Hej!

    Vilka läckra saker ni har gjort, häftigt med kapsylerna och pusselbitarna, hur har ni fått till mönstret på de bitarna?
    Kram Elenor

    Svar: Tack Elenor. Hmm, vad menar du med mönstret? De är målade med någon rolig färg och sedan har vi stämplat på. Jag tänkte försöka lägga ut en liten ”how to” om jag hinner. Dock är det svårt att misslyckas ;). Måla och stämpla; embossa eller använd något slags medium för glossigare yta om så önskas. Fäst en magnet på baksidan. Klart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *