Inlägget gjort

Tävling: Januari 2011

Hej på dig!

Jag hoppas det nya året har startat fint, och att firande och snökaos har varit i lagom doser.

Just nu ligger vi till kaj i Bilbao och vädret här har glatt oss och förvånat baskerna då det varit upp till 20 plusgrader. Men snart bär det av mot S:t Petersburg igen, med is och kyla.

Efter går det mest österut och runt den 21 januari kommer vi till Göteborg. Då är det dags för mig att kliva av och återgå till det vanliga landlivet. Dessa snart tre månaderna har gått otroligt snabbt och varit de mest lärorika hittills. Men nog om mina studieförehavanden, du är troligen mer intresserad av stämplar.

Jag kommer inte öppna igen förrän jag är hemma, av förklarliga skäl, men efter önskemål tänker jag redan nu ordna en tävling, som faktiskt alla kunder – nya som gamla – kan vara med i.

Temat är helt fritt (det behöver inte vara ett traditionellt kort) och du kan använda vilka October-stämplar du vill. Det finns dock två begränsningar:

1. Max 2 motiv och 1 textstämpel (har du ett alfabet får du använda det fritt som en stämpel)

2. Inga färdigmönstrade papper (typ scrapbook-papper, tapet, servetter eller liknande).

Deadline är 30 januari och du mailar in ditt bidrag – men inte före den 21 januari. Självklart får du lov att skicka det per post också, och för att uppmuntra detta gamla hederliga sätt att skicka brev, i kombination med att det är förbannat mycket trevligare att se ett alster på riktigt, blir det en hemlig bonus till den som gjort det mest glädjande kuvertet.

Du hittar e-post och adress på sidan Om företaget.

1:a pris: Presentkort á 250 kronor att handla för på October Stamps
2:a pris: Presentkort á 100 kronor att handla för på October Stamps 

October Stamps förbehåller sig rätten att fritt visa inskickade bidrag på www.octoberstamps.se samt här på bloggen.

Har du frågor eller funderingar innan den 21 januari så rekommenderar jag dig att använda kommenterafunktionen här på bloggen, då jag har begränsade möjligheter att kolla mail och snabbare kan kika här.

Bästa hälsningar,¨
Fröken Joanna Paraïso

6 reaktioner på ”Tävling: Januari 2011

 1. Bilbao låter inte helt fel så här års! Antar att du är ute på båten?

 2. Sitter här och klurar – ”inga dekorerade papper”… det torde väl utesluta i stort sett alla kort, emedan det är papper man dekorerar för att göra sitt kort 🙂 Menar du ”färdiga mönstrade papper” eller menar du att man inte får stämpla/färga in bakgrundspapper heller? Att göra kort utan färdigköpta mönstrade papper är inget problem, men att bara ha en (två, tre…) stämpel (stämplar) på en kortstomme känns lite.. öh.. tomt. Jag vill iaf kunna kleta liiite färg här och var, utöver på stämpelmotivet. Jaja, i väntan på klargörande får jag väl klura vidare 🙂

 3. Svar till DesignAnnique:
  Fan vad risigt! Det är klart det är färdigmönstrade papper jag menar. ”Färdig” verkar ha försvunnit i transporten från egen dator till den gemensamma med uppkoppling. Dessutom är hastigheten på satellituppkopplingen seg och känns som gammal hederlig 56 kb-uppkoppling.

  Jag struntade av den anledningen att skicka ett provbrev till mig själv, vilket jag gör just för att läsa igenom med nya ögon och upptäcka sådana språkliga missar.

  Sprid gärna detta!
  Tack för att du hörde av dig,
  J

 4. Svar till Tobias:
  Ja, det stämmer. Nio dagar kvar på praktiken :).

  Har inte varit inne och kollat dina alster under tiden, så det skall bli trevligt när jag är hemma igen.

 5. Då har jag koll på läget och mitt kort ligger på tork 🙂 Bara vit cardstock och färg blev det!

  Antar att även postade kort bör vänta till runt 21:a? Risken är bara att jag missat att posta det då, hjärnan är ju på permanent semester. Utan mig, dessvärre.

  Svar: Det går bra att posta, den högen stör ju inte inkorgen på samma sätt. Det kommer antagligen kännas som rena rama fiberlinan med hastigheten hemma sen. Skönt. Det jobbigaste är väl just att inte ha internet på egna datorn.

  Ser fram emot ditt bidrag.
  /Fröken P

 6. Hoppas kortet kommit fram…

  Nästa fråga; får/ska man blogga kortet innan tävlingen är över? Antar att det är OK för att sprida ordet? 🙂

  Svar: Kortet har kommit fram. Självklart får du blogga det och sprid mer än gärna budskapet – det är fler tävlingsaktiviteter på gång. Men det tarvar ju ett intresse för dylika arrangemang så ja – sprid, sprid! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *