Inlägget gjort

Vinnare i Tävling: Juli 2011

Dessvärre blev det ingen tävling av det hela. Ett enda bidrag kom det bara in, och jag hoppas och tror att det beror på att alla har njutit ledighet på annat sätt.

Som plåster på såren får Martha Johansson för sitt bidrag en liten bonus i form av 20% rabatt vid nästa köp. Och hur hennes LO ser ut kan du se nedan. Så här skriver Martha om sitt bidrag:

Här kommer mitt bidrag till juli månadstävling. Jag har använt flera äldre OS-stämplar. Snirkelhjärtat stämplade jag på krympplast och krympte. På vingarna under ett hjärta stämplade jag med hörnet på Carnivaltämpeln. Jag har även stämplat med en stämpel med ränder på flera ställen på kanten för att få lite struktur. Det ser lite mjölkigt ut på bokstäverna. Jag har lagt glossy på dem och det hann inte torka innan jag var tvungen att fota.

En reaktion på ”Vinnare i Tävling: Juli 2011

  1. Vacker layout! Jag har varit bortrest över en månad så jag hade tyvärr inte möjligthet att vara med i tävlingen. Jag håller tummarna för att det kommer en ny chans snart!

    Svar: Hej Elin, Det kommer fler chanser, inom kort :). / Fröken P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *