Inlägget gjort

Inspiration till tävling: Juli 2011

Så här i sista minuten kommer så mer inspiration till juli månads tävling. Den här gången flippade jag ut lite mer och körde lite steampunk-inspirerat, en stil som många av October Stamps stämplar är ytterst lämpliga till!

Tävlingsinspiration: Champagnefrukost på studenten

Klockan jag använde för att stämpla på layouten kommer från stämpeln Gentlemen. Jag tycker om stämplar som kan användas på flera sätt, och just Gentlemen är mycket användbar på det sättet eftersom den har tre ”delar” som dels kan användas som en hel stämpel och dels för sig själv.

Klockan från stämpeln Gentlemen

Stämpeln Mannequin #1 fick göra tjänst flera gånger, dels svagare på själva layouten och dels stämplad på ett separat papper, utklippt och monterad med 3D-kuddar.

Mannequin #1

”Bandet” stämplade jag med Ruler på cardstock upprepade gånger efter varandra för att få ett band. Jag stämplade också med klockan från Gentlemen på flera ställen, både över och under bandet.

"Band" stämplat med Ruler

Jämfört med tidigare layouter har jag här lagt till betydligt fler detaljer, vilket man gott kan göra när man använder en skiss så länge man kan se skissens element i det färdiga alstret! Dekorationen på vänster sida blev en hel grupp av dekorationer och som flöt ut lite. Titeln blev längre och gick upp på bandet och tillsammans med klockorna stämplade över bandet och direkt på layouten blev den nedre dekorationen och klockan den övre till höger. Jag la till några lager papper för att binda ihop layouten men jag tror nog man ganska tydligt kan se skissen när man tittar på layouten!

Hälsningar DesignAnnique

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *