Inlägget gjort

Bloggbesökare?

För att spinna vidare på föregående inlägg angående besökare så undrar jag ju självklart hur många som kikar in här. Statistiken för OS havererade i samband med att jag av administrationstekniska skäl blev av med min .com-adress, men den skall snart vara i drift igen. Statistiken alltså.

Det är ju alltså dr Ninas fel att du tvingas läsa det här och hon säger att jag måste ordna en tävling. Upplysningsvis kommer jag alltid skylla allt som har med den här bloggen att göra på henne. Oavsett om det blir bra eller dåligt. Uppenbarligen lockade det ingen endaste att skicka in ett kort med enkom en titel som pris. Jo! Nina ville skicka in ett bidrag men kunde inte eftersom hon precis hade landat i Kil, Sverige. Å andra sidan kan hon tyckas lite väl involverad, men det hade ju liksom bekräftat delar av min uppfattning om den här branchen. Men nog om det. Jag behöver saker att skriva om frampå också. Och Nina påpekade själv att hon kanske inte skulle ;)…

I alla fall så tänkte jag ordna en tävling. Men det förefaller ju ganska onödigt om det inte är så många som besöker den här sidan och kan få vetskap om den. Förvisso bra för de få som gör det, men kanske inte riktigt som det var tänkt. Självklart kan jag ju skriva om det på OS.se, men det vill jag inte.

Så därför vill jag veta om det finns någon här, mer än de fantastiska människor som redan har kommenterat mina inlägg.

Nu skall jag fortsätta packa. Vansinnigt roligt hörreru!

Ps, jag gör allt (nästan) som står i min makt för att få enhetligt typsnitt och fontstorlek på inläggen… får se om jag lyckas under dagen.

Våga älska regn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *