Inlägget gjort

080808

Jag är realist och jag inser att en blogg inte får tusentals besökare över en natt. Kanske borde jag kalla mig ”Brunnella” istället och skriva smaskigheter som göra sidan välbesökt och åtråvärd för annonsörer. Kanske kan jag till och med bli rik då.

Eller förresten, jag är redan rik. Inte i materiell bemärkelse eller i form av likvida medel, utan som människa. Om inte annat så märks det när jag nöjt packar mina relativt få tillhörigheter och återigen tar möjligheten att slänga skit jag inser att jag inte behöver. Ju färre saker jag äger desto rikare/nöjdare känner jag mig. Fast ibland blir det lite dumt….

När jag lade ner butiken för några år sedan höll jag på att bli galen över allt jag samlat på mig i egenskap av företagare/stämplare. Jag skänkte en hel del till Lekterapin på Östra sjukhuset och till goda vänner. Kanske gick jag till överdrift, eller så har jag bara supit bort några kartonger, men jag saknar en hel del saker som jag inte för mitt liv kan förstå varför jag skulle göra mig av med. Alla mina Chalks (torrpasteller) och öljettverktyg är puts väck. Och då hade jag verkligen bra verktyg och en massa egna öljetter… suck!

I fredags flyttades OS till sydligare breddgrader och så här i efterhand inser jag att min egen ”invigningen” av lokaliteter pågick i samma stund som det där andra OS’et invigdes. De nya lagret/kontoret finns numer i en liten och underbar fd lägenhet på Aftonstjärnan. Själv kommer jag dock inte att lämna Stenungsund förrän om en vecka. Detta innebär naturligtvis att logistiken kommer att kompliceras under kommande vecka, men jag skall göra mitt bästa för att få iväg beställningar som kommer in. Jag lovar, detta är ingen omskrivning för att jag tvingas vara hemma på grund av magsjuka barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *