Inlägget gjort

Sommartävling – 2010

Då var det dags för tävling!

Å säkert kommer någon att bli putt eller besviken för att den, rent stämpelmässigt kan tyckas, är snäv. Men nu har vi tagit nya tag och därför är det de ”arty” stämplarna som gäller.

Temat i sig är fritt, men ett tips är ju att fantasi och en gnutta humor är bra ingredienser. Kravet är att du endast får använda 1 (en) stämpel – och inte vilken stämpel som helst – den skall vara antingen ur den nya kollektionen, eller någon av de ”gamla” som fortfarande finns kvar. Om du behöver kontrollera om din stämpel är godkänd finner du dessa stämplar i vänstermenyn under **NYHETER** och Art Stamps –>  Hjärtan EZM eller Collage EZM.

Temat är som sagt fritt och det behöver inte vara ett kort. Min spontana känsla är att det inte är nån jävel som skickar kort längre, så varför sitta och göra kort? Jag får knappt ens julkort numer. Men det kanske beror på att jag inte skickar några själv…

Juryn kommer i stället uppmuntra kreativitet och nytänkande. Kommer du på något riktigt fint som gör sig bättre i en miljö som du inte tror vi har förmåga att tänka oss in i, ta då gärna en bild som du mailar samtidigt som du skickar in ditt bidrag. Har du en cd-skiva över så går det naturligtvis bra att bränna på denna form av media och skicka med. Ett exempel på en sådan bild är det här paketkortet med stämpeln Berberis Vulgaris. Men, jag tror nog ni kan vara lite mer påhittiga än så.

Stress hör inte sommaren till så dead-line blir söndagen den 22 augusti 2010, samma dag som rötmånaden tar slut. Ditt bidrag skickar du till oss på adressen du finner här. Glöm nu inte skriva en liten lapp inuti där det står vem du är.

Upplysningsvis kommer jag att vara borta kommande vecka, alltså 5 – 11 juli. Eventuella frågor, samt inkomna beställningar, tas om hand i turordning med start den 12 juli.

Lycka till!
Fröken Paraïso

Ja just… vad kan man då vinna? Äran är så god som någon men en vinnare kommer att belönas med ett presentkort om 300:- att handla för på October Stamps. Ett bonuspris kommer också delas ut till det bidrag vars kuvert/paket får det att vattnas i munnen.

October Stamps förbehåller sig även rätten att publicera inkomna bidrag.

Så, återigen – LYCKA TILL!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *