Inlägget gjort

På drift

Häpp,

Hjärnan är på drift och kroppen värker som en finne i arslet. Ja, alltså en sån där finne som brukar börja dyka upp i tonåren. Inte en finneballe-finne. Eller så är det de där 25 % finne i mig som svider och bränner . Hmm, det har jag inte tänkt på förut… Eller så är det helt enkelt flera veckors målande, packande, flyttande och fixande som är boven i dramat.

Men själen mår bra! Det är bara det att de där första sakerna stjäl lite för mycket energi.

Jag har inte glömt tävlingen. Ni får härda ut en stund till bara.

I morgon skall jag upp och förhoppningsvis städa och måla klart den gamla lägenheten. Jag har en hylla kvar att sätta upp i den nya lägenheten, sen är det mesta klart överlag och DÅÅÅÅÅ!

Men jag tror inte ni överger skutan så lätt, eller hur?

Apropå finnar så skall jag i morgon lägga in en text från min myspace-sida. Bara för att ge er något att läsa. Den har inget med OS att göra utan är mer en liten reflexion över hur jag skulle kunna finansiera mina kommande studier. Så på sätt och vis passar den ju in här.

Skepp o’koj!

3 reaktioner på ”På drift

 1. Finne i arslet hiiii ja det var ju en liknelse!!! nä nä inte tro vi du övergett skuttan du har ju skolan att tänka på och en flytt!!!
  Simma lungt och ramla inte överbord!

 2. Naw, så lätt blir du inte av med mig 😉

  Det finns förresten ett kort med ett av dina motiv i min blogg.

  Kram, Gunvor

 3. Skönt att höra att själen mår bra även om kroppen stretar emot. What doesn’t kill you makes you stronger 🙂

  Som jag skrev i mailet – hoppas att det är OK att jag ordnar det allra sista ikväll! *blinkar hemlighetsfullt*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *