Inlägget gjort

Så det så!

Nu är jag tillbaka!

Eller ja, det har jag ju varit en stund. I all fall fysiskt. I övrigt har det varit kaos. Å en anledning var att jag tre dagar efter min hemkomst drog igång 50 % på allt i butiken, även på det som det var rea på redan innan. Idiot! Jag alltså. Inte för att jag hade rea på rean utan för att jag borde pluggat matte och meteorologi istället för att packa hundratals beställningar.
Jag gjorde helt enkelt en missbedömning av intresset att köpa stämplar på rea.

Därför måste jag nu ägna mig åt att studera en stund.

På snart återhörande!
J

En reaktion på ”Så det så!

  1. Haha! Det är vad jag kallar för en perfekt överslagshandling, sötnos! 🙂

    Plugga duktigt nu.
    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *