Inlägget gjort

Orka!

Orka!

Så säger framför allt den ena av mina finniga tonårssöner ibland. Ordet låter konstigt, det passar inte att stå själv. Men det är väl kanske inte riktigt tänkt heller.

Orka. Det är i alla fall vad jag skall försöka göra kommande 7 veckorna. Orka vara på sjön och lära mig ännu mer om sjömanslivet. Jag har varit ute i 11 veckor och är bara hemma en snabbis för att byta båt. Planen är att jag är hemma igen i slutet av oktober. Innan dess blir det således ingen försäljning av vare sig det ena eller det andra.

ET har varit duktig och gjort lite nya collagemotiv. Vår idé är väl att i väldigt liten skala producera snygga collagemotiv. Av egen erfarenhet, och kunders, vet jag att detta saknas på marknaden. Själv har jag bara tänkt motiv. Däremot tror jag inte att det blir något släpp innan jul. Det blir för tajt med tid. I december har jag bl a tenta i ColReg – sjövägsreglerna, inkluderat alla ljud- och ljussignaler– där endast full pott ger poäng.

Däremot har jag planerat någon slags utförsäljning. Hur denna skall te sig vet jag dock inte. Skönast hade varit en IRL-försäljning i lokalen: fram med stämplarna – in med folket – ut med både folk och stämplar!

Nåja, ni som står uppsatta på nyhetsbrevet lär bli varse vad som händer. Gör du inte det så kan du bara skicka ett mail via e-postlänken på www.octoberstamps.se.

Simma lugnt, se upp för kapare!
Joanna

2 reaktioner på ”Orka!

  1. Låter riktigt spännande. Undrar också om du skulle kunna hjälpa mig med stämpelmärken, tror nämligen något kan vara köpt av dig?
    http://www.scrappiz.se/phpBB/viewtopic.php?p=618815#618815

  2. NetteR!

    Jag kommer inte in på den sidan så jag kan inte hjälpa dig. Du får skicka en bild eller en länk till en seida där jag inte behöver logga in.

    Ha're!
    Joanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *