Inlägget gjort

Hjärtliga gratulationer

Efter klorinkortet fick jag mersmak. Inte så att jag fick abstinens efter klorin; nej – bara lite så där sugen på ett kort till.

Jag ser mig själv som rätt så konservativ i de här sammanhangen. Min motvilja till färdigmönstrade papper, och alla möjliga hajjteck-tillbehör som finns, gör att jag känner mig lite som en motvallsmulatt. Men det är liksom jag och jag tycker att det kan bli för mycket ibland; blommor, blad, pärlor, knappar, bokstäver, mönstrade papper, band, snören och sedan – dolt i djungeln – ett litet foto eller stämpelmotiv. Att man gillar olika stilar är inget konstig.  Snarare – tack och lov för olika stil och smak!

Hur som helst så fyller en nära år idag och jag har gjort ett kort. Jag klassar det som ”enkelt” –  och det var väl dit någonstans jag ville komma. Jag gillar enkla kort – vad det nu är?

Papilio Machao stämplat på en tag som jag har färgat in med Fluid Chalk Cat’s Eye. Tja, resten ser ni ju. Upplysningsvis så lever jag kvar i Adirondack- och Cat’s Eye-dynornas tid. Jag har testat några av de fem eller sex första distressdynorna som kom ut någon gång i mitten på 00-talet, men varför överge mina favoriter?

Fridens!
Fröken P

Hjärtliga gratulationer


En reaktion på ”Hjärtliga gratulationer

  1. Kortet är ju helt underbar, speciellt för en som älskar att få kort, fjärilar och enkelhet.
    Jag blir bara så himla nyfiken på över texten under fjärilen.
    Tack så hjärtligt
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *