Inlägget gjort

Tävling: Maj 2011

Så var det dags för en dubbelpresentation!

Först börjar jag med att presentera mig själv; Annica heter jag, kanske mer känd som DesignAnnique i blogg- och forumkretsar. Jag har blivit ombedd av Joanna att hjälpa till att visa upp de nya stämplarna (ja, och de lite äldre också förstås!) för att ge lite extra inspiration.

Det kommer en närmare presentation av mig lite senare, för nu är det dags för presentation nummer två:

Tävlingen för maj månad! Maj månads tävling har tema TAGS, och med en liten tvist – de ska passa till gratulationer. Maj är ju en månad för bröllop och konfirmation och sen hinner vi knappt in i juni innan studenter och skolavslutningar duggar tätt. Ideliga tillfällen att gratulera och då passar det ju utmärkt med en vacker tag att sätta på paketet eller blomsterkvasten.

Mer information om tävlingen finner du här – men först – lite inspiration! Här kommer två alldeles rykandefärska (blöta) tags!

Tag att sätta på ett paket som ges vid ett bröllop - färgerna är valda efter brudparets färgval för bröllopet.
Hjärtat är embossat med transparent embossingpulver.
Tag till en konfirmand, till paket eller blombukett.

Skapa på!
/DesignAnnique

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *