Inlägget gjort

Gillar ju inte bloggare…

Grejen är, att jag inte riktigt förstår mig på det här med att blogga. Att ha en personlig blogg skulle knappast intressera någon. Mest för att jag troligen skulle utelämna alla smarriga händelser, vilka troligen är just det där en besökare vill läsa.

Jag anser också att en blogg som drivs av en företagare inte skall innehålla en massa personligt stuff. Jag skiter fullkomligen i om man inte kan behandla ordrar för att man är hemma med ett magsjukt barn eller har PMS. Gillar man kräks, blöjbyten eller griniga fruntimmer finns det andra sidor på nätet man kan besöka. Jag känner nämligen doften av kräk, bara genom att se ordet. Skulle jag (av någon för mig otänkbar anledning) vilja berika mitt sinne med den lukten i verkliga livet, är det bara att spatsera ner till skogsdungen vid Stenungsbaden vilken fredagskväll som helst

Sen hyser jag en faslig aversion mot folk som ”fnissar” i text. Inte så att jag alternativt uppmuntrar någon att länka till en ljudfil med ett fniss, men det hade varit betydligt behagligare. Och nej, jag har ingen vettig lösning på sätt att ge uttryck åt detta lilla ljud, mer än att helt enkelt strunta i det. Eller ja, egentligen gillar jag nästan inga sådana där förkortningar alls. LoL får mig att tänka på orden kvinna, stor, burlesk och hänsynslös. Irgh! Inlägg med ”fniss” och LoL kommer sålunda att censureras/raderas, helt utan betänkligheter.

Skepp o’cykel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *