Inlägget gjort

Tävling: September 2011

Hösten är på väg att spricka ut och jag är tacksam för det. Det är i mitt tycke den vackraste och mest livfyllda årstiden. Färgerna, dofterna, mörkret – ja till och med regnet! Det finns flera anledningar till att October Stamps heter just October Stamps. Vad jag tycker om hösten är faktiskt inte en av dem.

Än så länge är det inte allt för mörkt, men redan nu tycker jag det funkar alldeles utmärkt att börja tända ljus lite högt och lågt. Således tarvas tändstickor. Och hur trevligt kan det då inte vara med en dekorerad liten, eller stor, tändsticksask. Ett attans svårt ord att säga och nästan lika svårt att skriva snabbt. Det blir något i stil med ”tännstissassk”.

Månadens utmaning blir således enligt nedan:

Tema: Dekorera en t ä n d s t i c k s a s k (stor eller liten kvittar)

Deadline: 30 september 2011
Vinst: 1:a pris rabattkod á 200 kronor på October Stamp
Kuvertbonus: rabattkod á 50 kronor på October Stamps

Kuvertbonus utgår till en av dem den som väljer att skicka in sitt bidrag i ett kuvert som väcker uppseende då det hittas bland räkningar och annat trist på hallmattan. Du behöver inte skicka själva lådan som stickorna är i. Ta ut den, och platta till själva ”omslaget” och skicka in.

Villkor: endast October-stämplar får användas. Är du osäker på om din stämpel är en October-stämpel är du välkommen att höra av dig.

E-posta ditt bidrag till jojo [att] octoberstamps [dot] se se eller skicka med snigelpost till adressen du finner längst ner på denna sida. Du kan också lägga upp det på din blogg och länka till detta inlägg. Om du lägger upp ditt bidrag på din blogg/hemsida har du även möjligheten att samla poäng som du sedan kan handla för. Läs mer under Samla poäng – länka.

Lycka till!
Fröken P

Tändsticksask à lá October Stampos

3 reaktioner på ”Tävling: September 2011

 1. Är det OK att sätta ihop flera tändsticksaskar för att få större yta att dekorera? Har bara små askar och det blir så pluttigt.

  Svar: Det är tillåtet, så länge de fortfarande fungerar att använda som tändsticksaskar. Det skall alltså inte bara dekoreras för syns skull, utan funktionaliteten skall finnas kvar.

 2. Nu har jag gjort mitt tändsticksalster. Jag har bloggat den och den finns här: http://pia-design.blogspot.com/2011/09/bidrag-till-october-stamps-tavling.html

 3. Hej !! Jag är så otroligt förtjust i den här stämpeln med Hjärtliga Gratulationer….
  Med den här ASKEN vill jag gärna vara med och tävla:
  http://3.bp.blogspot.com/-juBifyIxhvM/Tn8VIz4SrqI/AAAAAAAAByA/-Bms9is5Y5s/s1600/3.jpg

  Här är länken till hela inlägget:
  http://petras-place.blogspot.com/2011/09/tro-det.html

  Kramkram från Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *