Inlägget gjort

Bröllopskort

Idag tänkte jag, DesignAnnique, ta och visa ett par bröllopskort jag har gjort. Ett par mycket goda vänner planerar att gifta sig och det är snart dags att göra inbjudningskort. Jag hjälper så klart till och har gjort ett par exempel på enkla men effektfulla inbjudningskort. Vad passar då bättre än October Stamps stämplar? 🙂

Först ut är ett kort där jag embossat en bakgrund och satt band över den, och så ett knytband. Det vackra hjärtat Amore passar perfekt till!

Bröllopskort 1

På det andra kortet använde jag Heart: Butterfly & Flower, ännu en av mina favoriter.

Bröllopskort 2

Jag höll medvetet korten enkla – ska man göra 30-50-70-100 inbjudningar så vill det till att det inte är för mycket jobb, varje extra minut multipliceras med antalet kort… och det kan bli mycket det. Samtidigt vill man ha en vacker inbjudan med wow-faktor, och det är lätt att få med snygga stämplar!

/DesignAnnique

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *