Inlägget gjort

Nytt namn – Välkommen till Fröken P!

Hellö!

Som ni ser är bloggen ny. Med samma gamla inlägg från OS-bloggen.

Egentligen är det det inget speciellt som har hänt, mer än att företaget inte längre heter October Stamps AB. Allt är som vanligt, bortsett från att företaget nu heter Fröken Paraïso Produktion AB. Varumärket October Stamps finns kvar, precis som octoberstamps.se.

Eftersom jag – trots alla studier – håller på med lite olika saker, känns det bättre att ha ett mer ”generellt” namn. Istället för att starta en ny blogg för det jag gör under Art Merch, och få ännu mer prestationsångest för att jag inte hinner plita ner allt jag skulle vilja, kom jag på idén att samla allt under samma blogg.

Tanken är väl att kunna dela med mig av det jag gör, även om det inte är direkt kopplat till stämplar. Att även textiltryck på t-shirts, väskor och annat smått och gott likväl kan inspirera den som är en inbiten stämplare.

Men, jag reserverar mig fortfarande för att jag inte kommer blogga varje dag. Mina perioder till sjöss och de vardagliga studierna kommer fortfarande innebära perioder av frånvaro.

Allt är som sagt som vanligt!

Sommarhälsning,
Fröken Paraïso

3 reaktioner på ”Nytt namn – Välkommen till Fröken P!

 1. Lycka till med allt i fortsättningen, även om det är som vanligt!

  Kram, Gunvor

  1. Hej Gunvor!

   Stort tack, som alltid skönt att se er ”gamla” kvar. Upplysningsvis skall jag till dina trakter (tror jag) nästa vecka. Dan skall spela på KnappKarlsson på Barnens ö på tisdag. Andra på scen under kvällen är Sanna Carlstedt, Johan Johansson, Lars Demian och Frasse Haraldsen.

   Kram!
   Fröken P

 2. *ilar och byter i min BlogLines så jag kan fortsätta att hålla koll* Ska bli spännande att få njuta av lite av varje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *