Inlägget gjort

Vinnaren är:

Annica (DesignAnnique)


Stort, varmt och kärleksfullt grattis!

Jag skulle väl ljuga om jag sa att konkurrensen rent kvantitativt var stor. Totalt kom det in fyra bidrag och jag kommer att presentera de övriga här, snart. Först skall vi låta vinnaren glänsa helt själv.

HYRRA – HYRRA – HYRRA – HYRRA – HYRRA – HYRRA – HYRRA – HYRRA

6 reaktioner på ”Vinnaren är:

  1. Grattis Annica!

  2. Åååh, vad FINT!! Grattis Annica! *kastar konfetti*

  3. Hurra – grattis Annica!!

  4. Weeeeeeeeeeee! Vilken underbar överraskning!!! (Jag hatar tre utropstecken på raken, men här passar de faktiskt rätt bra :-))

    Nu kommer jag känna mig underbart lyckligt glänsande stolt ett bra tag. DET är en sak som är säker!

  5. Jättefint kort Annica, grattis!

  6. Och idag är en lyckodag! Hemkommen efter två dagars planeringsdag och en dags handledning (stillasittande hela tiden – GAH!) så ligger det ett tjockt, härligt SUPERMUMSIGT kuvert i min brevlåda. Tack o tack o TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *