Inlägget gjort

De andra bidragen

Ja. Jag är frånvarande. I all fall i bemärkelsen att jag inte plitat ner någonting som ni kunnat ta del av. Jag har funderat, och gör så fortfarande, mycket.

Samtidigt som jag funderat har jag bl a skuttat omkring på Bok- & Biblioteksmässan. Nja, skuttat var väl inte rätt ord för att beskriva det sätt jag tagit mig fram på rent fysiskt. Däremot fick jag mig en själslig vitaminkick, vilket var precis vad jag behövde. Och jävlars vad jag har svurit på folk med barnvagnar och sådana som stannar mitt i gången och viker upp mässkartan för att ta reda på vart de skall ta vägen härnäst. Dessa tilltag påverkade dock inte mitt allmänna tillstånd vare sig uppåt eller neråt.

Som alltid efter en hektisk period sjunker jag ner i ett läge som inte är särdeles trevligt. Men eftersom detta är en företagsblogg så hör det inte hemma här. Och det är just det som är en av sakerna jag funderar på. Jag gillar att skriva och har ju uppenbarligen några läsare, vilket jag finner otroligt roligt. För att ändå ge er en inblick så är svaret på en av mina funderare ”Jag kan bara inte ha två bloggar!”.

För att återgå till verksamheten så har jag faktiskt fått iväg beställningen på nya stämplar. Det tar några veckor till innan de finns ute och erfarenheten säger mig att jag inte tänker säga något datum då de kommer finnas tillgängliga innan jag har dem i min hand. Sist fick jag ju reda på att de lämnat fabriken och lade glad i hågen upp allt, bara för att få reda på att de bestämt sig för att samkväma med annat gods på en flygplats i främmande land. Suck!

Så emedan jag funderar vidare får ni studera de andra tre bidragen som kom in till tävlingen. Dessa visas utan någon inbördes ordning och tilldelas därmed alla en 2:a plats.

Annika Ståhl

Eva Andrén

Petra Gustavsson

Lev väl och ta vara på dagen!

/J

En reaktion på ”De andra bidragen

  1. Fiiiina höstkort!!

    Hoppas att vi kan träffas nu snart, när jag temporärt hamnar lite närmare Götet…fast det ska ju vara när du har tid och ork förstås. Höstrusket kombinerat med stress kan få det bästa humör att dala, känner mig lite drabbad av det själv.

    Du vet var jag finns ifall du vill skriva av dig.

    *puss*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *