Inlägget gjort

Inte den som är den…

Jag är sur. Mitt hår ser ut som om jag vore en pudel. Och allt började med att min sköna kaffestund i sängen så abrupt avbröts av ett samtal från DHL. ”Hej, vi har fått in ditt paket och kommer ut med det idag.”. Idag?? Det har väl aldrig hänt att det kommer tidigare än jag kalkylerat. Tur för henne att jag inte spillde ut kaffet. Eftersom jag inte räknat med leverans denna veckan hade jag således inte heller gjort klart allt det där andra som skall göras; artikelnummer, plastfickor, förberett importen till e-butiken etc. Men visst, jag är inte den som är den – kommande tentor till trots – så det var ju bara att studsa upp och klara av allt det där jag hade tänkt göra under HELA dagen, fast på några timmar istället.

Nu är jag just hemkommen från Aftonstjärnan. Underbara höst! Gatlyktor som lyser upp de färggranna löven som så vackert ligger fallna på den mörka asfalten. Luften var ljummen vinden till trots och lukten fick mig att bli yr av behag. Jag måste någon gång ha promenerat i sådant väder i ett ganska kraftigt lyckorus. Eller är det bara så enkelt, att jag gillar det. Bara så där, helt utan djupare anledning.

Förlåt. Det var ju inte filosofera över detta jag skulle göra. Och jag antar att ni skiter högaktningsfullt i att fukten, den sköna upplevelsen till trots, fick mitt hår att likna något som skulle kunna vara en korsning mellan pudel och ett halvt paket Svinto.

Jag lär få spendera en extra lång stund i duschen i morgon tillsammans med en halv flaska balsam.

Hur som helst så är motiven upplagda på sidan och den som gör första beställningen med ordet ”Pudelsvinto” i kommentarsrutan bjussar jag på frakten!

Sov gott!

4 reaktioner på ”Inte den som är den…

 1. pudelsvinto!

  rusar in i butiken

 2. Rackarns oxå! Jag blev ju så ivrig att jag sprang rakt in i butiken och shoppade direkt, innan jag hann läsa ditt inlägg! Men pudelsvinto på dig i alla fall för all del.
  Vilka härliga motiv hon gjort, den goda dåktårn.

 3. Wow!! detta var den snabbaste leverans jag sett….Dom är ju redan hos mig !!!! Gud va kul!!! Lagom för helgens pyssel!!!!

  Älskar storleken och gummi fabrikatet!!!!!
  och nice dan skiva ska lysna på den senare…

 4. Hej Kapten!

  Hehe,pudelsvinto? Äääh.
  Själv måste jag fläta håret för att det ska få något som kunde likna självfall…annars ligger det bara helt platt. Kan det verkligen vara att föredra, va?

  Det ser toppenfint ut i webshoppen, vännen!! Hoppas att kunderna hittar dit. Ska bli så roligt att få leka med alla stämplarna. Kanske KANSKE tar jag två veckor ledigt redan nu i november, å då blir det nog pyssel för nästan hela slanten i så fall!

  KRAMAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *