Inlägget gjort

Dan Viktor på TV4

Jag gjorde ju nya DV-tygkassar precis innan vi åkte iväg på denna turnéomgång. Jag lovar att jag skall plåta dem på festivalen i kväll och lägga upp en bild. Vem bryr sig, tänker kanske du?

Men, jag tänkte även lägga en länk till det eminenta företaget som säljer kassarna, för de verkar vara av betydligt bättre kvalitet än skitkassarna jag köpte på CCHobby. De sprack nämligen efter en kort tids användning. Måhända skall man inte använda dem för transport av hela datorparken med tillhörande kablage, men ändå. Dessutom har jag köpt andra varor där som är av samma pissiga kvalitet och går sönder utan att man ens har hunnit använda dem. De nya verkar bättre och jag har faktiskt sett samma sort användas flitigt och fortfarande vara i gott skick.

Jag hade en plan med tygkassen. Först på agendan stod nämligen medverkan i TV4 Nyhetsmorgon. Bortsett från den tidiga timmen denna medverkan tarvar tillför min närvaro knappast något meningsfullt. Att sätta upp ett skivbord bredvid scenen lär ju knappast vara till någon nytta. Vara chaufför behövde sinte heller eftersom nämnd kanal skickar taxi. Då kom jag på att jag kanske skulle kunna marknadsföra våra produkter så där lite i periferin! Tanken var att åla omkring på studiogolvet endast iförd dv-shirt och en nygjord tygkasse över huvudet. Där emellan skulle jag smyga mig in i bild med senaste plattan väl synlig. Men nej, timmen var för tidig – även för mig.

Som den förrädare jag är tittade jag inte ens på programmet, i stället nyttjade jag TV4play. Om du inte heller såg det kan jag rekommendera dig att klicka på läkarna nedan ty Dan, Petter, Annelie, Hjalmar och Fredde gjorde ett ypperligt framträdande.

Intervjun – inkl. specialskriven TV4-”nyhetslåt”

Hjärtat är en djuphavsfisk

Glad

På snart återhörande!
Fröken P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *