Inlägget gjort

Nya DV-kassar

Så. Då var de plåtade.

Jag ber om ursäkt för den skrynkliga kassen på den ena bilden, men det är så de ser ut när den legat i merchväskan ett par dagar. Den är inte ledsen ty det är dött material, och sådant har inga känslor.

Tygkassarna hittade jag på Svenska Handtryck AB i gamla Enskededelen, ett av företagen som jag blev tipsad om efter screenkursen. Jag kan rekommendera både kassarna och Fred, som svarade snabbt på mina mail och ombesörjde beställningen. Det är alltid lika roligt med fin och snabb service.

Här kommer bilderna:

Fin dag!

/Fröken P

En reaktion på ”Nya DV-kassar

  1. Snygga kassar!
    Jag förstår precis vad du menar (i din förra kommentar)! Nu har jag fått upp motivationen något, men jag är otroligt trött på att måla på samma tavla, timmar efter timma.

    Vilken årskurs börjar du nu till hösten förresten?

    Svar till Tobias: Du får göra som jag, ha flera projekt igång samtidigt :). Då kan man välja, allt efter humör. Jag börjar 3:an den 30:e men imorgon börjar allvaret. En deltenta, och den första omtentan någonsin, inleder läsperioden. Sen har jag faktiskt en deltenta till, men den tarvar inte riktigt lika mycket plugg. Blä, hur som helst. Nu tänkte jag skriva en stund, sen måla lite i kväll. Om jag inte tröttnar på allt och ägnar mig åt Mordkommisionen i stället. Inspirationen är nämligen väldigt flyktig idag ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *