Inlägget gjort

Jeansväska #1

Jeanskasse #1

Jag rensade kläder en dag. Jag har rensat ganska mycket det senaste, i både privat garderob och firmastuff.

Hur som helst så hade jag en påse med brallor; att lämna till Myrorna. Då kom jag på att det är idiotiskt. Istället såg jag framför mig hur de kunde bli till detaljer på tygväskor. Så jag satte igång och klippa och kom åp den fantastiska idén att en ficka kan fungera som en ficka. Ännu bättre, en ficka kunde kanske till och med bli till två fickor.

Nu är den klar och den är faktiskt till salu. Priset är inte billigt: 275:-. Hutlöst dyrt kan tyckas; för en tygväska med detaljer av gamla avlagda brallor. Men nu är det så att jag har gjort den själv. Dessutom sitter det ett snyggt ”Fröken Paraïso”-märke på baksidan.

Vill du se fler bilder kan du klicka här och komma direkt till väskan.

Skön kväll!

/Fröken P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *