Inlägget gjort

Irgas Putelius…

…skulle man kunna heta.
Nu vet jag ingen som gör det, vilket glädjer mig oerhört, eftersom jag tycker det låter ganska fult.

Det är ungefär det jag har att skriva och sannerligen har det inget alls med stämplar att göra. Och har det inte det, så skall det inte skrivas om det här.

Jag packar stämplar, pluggar och förbereder mig mental för några månader till sjöss. Jag jobbar fortfarande tankemässigt på att starta en ”privat” blogg, men har inte bestämt mig för om det skall bli en lösenordsskyddad variant för nära och kära under min frånvaro, eller en offentlig.

Nåväl, jag lever har hälsan och tänker i alla fall på er som brukar läsa här.

På återhörande, förr eller senare!
J

2 reaktioner på ”Irgas Putelius…

 1. Tjenare Joanna, låter spännande med några månader till sjöss! När vi åkte färja mellan Danmark och Tyskland (Gedser _ Rostock) för 14 dar sen sa vi just att, tänk om Joanna kommer styra en sån här sen. =) Fast det kanske är mer livräddningsbåtar du kommer styra? Vi får följa din karriär helt enkelt. Ja två bloggar det låter bra :D! Vi kommer läsa båda ;D (om vi får förstås)
  Gott liv! //Karin

 2. Saknar ditt bloggande, vännen.
  Hur länge ska du vara på sjön? Får vi "följa med på färden" då?

  Tänker av någon anledning alltid på dig när jag hör den här låten…

  http://www.youtube.com/watch?v=4CdUxEq5PTA&feature=related

  ..jag är toksvag för svensk pop just nu (blir såå nostalgisk!), och det här fastnade jag direkt för! Hehe, du hatar den säkert, men det skiter jag i! *lipar åt*

  KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *