Inlägget gjort

Minikort

Idag tänkte jag visa några små minikort jag har gjort – allt för att bli av med spillet jag samlar på mig 🙂 Jag har ofta med uppstämplade motiv när jag åker iväg, tex till mina svärföräldrar, och sitter gärna och färglägger medan vi pratar om ditt och datt. Kan man sticka eller virka medan man pratar kan man lika gärna färglägga motiv är min paroll! Sedan går det snabbt att göra minikort när man ändå har material framme från en layout eller ett ”vanligt” kort, alla lösa smådelar kommer till användning och det blir mindre att plocka undan.. hur smart som helst!

Till de tre korten jag visar här har jag använt Annie på första kortet, Amore på det andra (båda färglagda med MCP-teknik) och slutligen Lady #4 stämplad i brunt och aningen färgskuggad med torrchalks till det tredje kortet.

Tre minikort

 

/DesignAnnique

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *